Egyenáramú töltők

Az elektromos autó töltőállomás célja, hogy elősegítsék az elektromos autók hosszú távú közlekedését. Ezekkel a készülékekkel akár már egy tankolásnyi idő alatt is jelentős energiával gazdagodhat az autó.

Vigyázat, a legszűkebb keresztmetszet a betáplálás, vagyis az, hogy az adott helyen rendelkezésre áll-e kellő mennyiségű energia!

Ezek az áramkutak forgalmas utak, sztrádák mellett vannak leginkább, hamarosan valamennyi ilyen töltőt fizetőssé teszik. Ha szeretnél ilyen töltőket üzemeltetni és telepíteni, kérd a segítségünket, hogy minden fontos dologról előre értesülj!

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Villanyautó töltő típusok

A villanyautó töltés az elektromos autózás velejárója, ugyanúgy, mint a robbanómotoros járművek esetében a tankolás. De milyen elektromos autó töltő típusok vannak?

 • Elektromos töltőállomás
  Ma már egyre több helyen van elektromos töltőállomás az országban. Ezek általában közterületen vagy valamilyen vállalkozás, iroda területén találhatóak, de beszerezhetsz egyet otthonra is!
 • Otthoni DC vagy AC töltő
  A villanyautó töltés otthon is megoldható kell legyen! Nézz körül kínálatunkban és már kezdődhet is az elektromos autó töltő kiépítése!
  Otthoni DC vagy AC töltő? Mi a különbség? – Mindjárt eláruljuk, olvass tovább!
 • Hordozható töltőberendezés (magyar fejlesztés!)
  Mobil töltőberendezés, amely kis helyet foglal, így magaddal viheted akár a csomagtartóban is! Hosszabb utazásokhoz kiváló megoldás, de a műhelyben vagy a munkahelyen is tökéletes!

AC vagy DC töltő?

Amikor villanyautó töltés kiépítéséről van szó, először el kell dönteni, hogy AC vagy DC töltő kerüljön-e telepítésre. Ehhez azonban nem árt tisztában lenni a különbségekkel.

AC töltő: váltakozó áram, a hálózatról (pl. háztartási aljzat) ez érkezik

DC töltő: egyenáramú töltő, pl. Az akkumulátorban tárolt energia vagy elektromos autó dc töltő állomás

Elektromos autó töltő kiépítése

A villanyautó töltés otthon is egyszerű lesz! Mindössze egy otthoni elektromos töltőállomás kell hozzá és néhány kiegészítő.

 • Az elektromos autó töltő kiépítése lépésről lépésre:
 1. Tudd meg, hogy az adott helyen rendelkezésre áll-e kellő mennyiségű energia!
 2. Kérd segítségünket!
 3. Élvezd az egyszerű és kényelmes villanyautó töltés pillanatait a mindennapokban!

Böngéssz weboldalunkon és értesülj minden fontos információról időben!