Köszönöm a szerelést, ajánlatot és a kiemelt vevőfókuszú támogatást.

Egy fali töltő akár évtizedeken át szolgálhatja az otthontöltés kényelmét K. Csaba, boldog PHEV tulajdonos Szentendréről

 


Minden rendben működik, vizuális élmény lemennem a garázsunkba. Köszönöm szépen a munkát.
Itthon sajnos nem futok bele gyakran ilyen minőségi kivitelezésbe és szolgáltatásba.

Az MX30 töltése most már jó kezekben van! H. Péter


Cseh gyártású töltőberendezés szolgálja ki mostantól a szombathelyi Opel kereskedés autóinak töltését! Letisztult formavilág, kis helyen is elfér!

Elektromos autó töltő telepítés, Szombathely


Egy Hyundai Kona Electric új és boldog tulajdonosaként fordultam a cég munkatársaihoz elektromos fali töltő ügyében. Nagyon hálás vagyok a sokrétű és precíz segítségükért, amely lehetővé tette, hogy a családi házunkban egy tőlük vásárolt, előre felszerelt fali töltőberendezéssel tudtam fogadni az autót. A kapcsolatunk során minden szakmai kérdésemre választ kaptam, és azóta is hasznos információkhoz jutok az elektromos akadémiájuk révén. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a őket hasonló ügyekben.

dr. Vörös Károlyállatorvos, Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékének klinikus professzora

Szuper élményben volt részünk a pünkösdi hétvége előtt két szempontból is: kipróbálhattuk az egyik legújabb elektromos autót, a Jaguar IPACE-t; valamint volt alkalmunk tesztelni az M1 autópálya melletti legújabb, nagy teljesítményű villámtöltőt, az #Ionity-t Bábolna mellett. Az autó döbbenetes gyorsulásával, gyönyörű belső kialakításával, megjelenésével, úttartásával tényleg egyedülálló élmény nyújt. Ha bárki aggódik, hogy elveszik a vezetési élmény az elektromos autókkal, akkor az azonnal foglaljon időpontot egy tesztvezetésre! A másik örömteli hír, hogy az M1-es autópályán tényleg tökéletesen lehet már elektromos autókkal is közlekedni, sűrűn elhelyezett, kiváló minőségű, megbízható és villámgyors töltőberendezésekkel a hosszú távú utak sem jelentenek akadályt.

JaguarI-PACE TESZT

A Duna Autó márkakereskedése a B-EVmobil által forgalmazott Mennekes töltőberendezés telepítése mellett döntött, amelyek széles termékpalettájával valamennyi fogyasztói és üzemeltetői igényt kielégít.

Duna AutóAUTÓ MÁRKAKERESKEDÉSEK

A Francia Intézet előtt található okos töltőberendezés tükrözi az intézet környezetvédelem iránti elhivatottságát és a kultúra és a tudás szerelmeseinek plusz értéket is biztosít. A B-EVmobil csapata biztosította a személyre szabott berendezést és végezte a töltő telepítését és beüzemelését teljes egészében.

Francia IntézetOKOSTÖLTŐ

Megtisztelő, hogy a Renault országos elektromos autó túrájának valamennyi állomásán ott lehettünk/lehetünk 2019. májustól szeptemberig. Bagaméry Zoltán szakmai előadásokat tartott és műszaki támogatást nyújtott minden elektromos autó iránt érdeklődőnek. Az autók használatával kapcsolatos legfontosabb kérdésekről (töltés, hatótáv vagy az akkumulátor élettartama) hiteles információkat kaphatott a nagyközönség.

RENAULTORSZÁGOS ELEKTROMOS AUTÓ TÚRA

A magyar áramszolgáltatók között az ELMŰ-ÉMÁSZ jelentős elektromos autó flottával rendelkezik. Bagaméry Zoltán az elektromos autóval kapcsolatos alapismereteket adta át a műhely és a központ munkatársai számára különös figyelemmel a biztonságos munkavégzésre. Az alapoktatást további tréningek követik majd. A mellékelt fotón éppen egy elektromos autó áramtalanítási bemutatója látható természetesen védőfelszerelésben és kordonnal védve.

ELMŰSZAKMAI TRÉNINGMinden úgy kezdődött, hogy tönkrement az autóm. A javítás befejezéséig szükségem volt egy új kocsira. Zoli és Vera az első pillanattól sokat segítettek a döntéshozatalban, a megfelelő modell kiválasztásában, később pedig a töltési kérdésekben. Az új autó messze felülmúlta a várakozásaimat, köszönöm, hogy felkészülten vághattam bele ebbe a kalandba! Ha lelkiismeretes és teljes odafigyeléssel, odaadással dolgozó partnereket kerestek, nem fogtok bennük csalódni.

SCHALLINGER RICHÁRDEGY BOLDOG ELEKTROMOS AUTÓ TULAJDONOS