Elektromos autó töltők és kiegészítők

Az elektromos autózás már nem a jövő, hanem a jelen!

Sokan választják ma a villanyautókat, hiszen segítségükkel a fenntartható és komfortos közlekedés elérhetőbb, mint valaha. Ha megvan az autó már csak egy valamin kell gondolkozni: a villanyautó töltés mindennapi megoldásain.

De mire van szükség a töltéshez és mivel jár egy elektromos autó töltő kiépítése? Milyen elektromos autó kiegészítők vannak?

Kérd segítségünket és szerezz meg minden hasznos információt!

Elektromos autó töltése otthon – mire van szükségem?

Az elektromos autó töltése otthon egyszerűbb lehet, mint gondolnád! Az otthoni villanyautó töltő a háztartás hálózatára csatlakozik, ami sokkal hatékonyabb megoldás, mintha konnektorba dugnánk az autót.

Természetesen az elektromos autó töltése konnektorról is megoldható, és vannak helyzetek, amikor ez az egyetlen megoldás. Szerencsére ez is egyszerű, mindössze egy-két hasznos kiegészítőre van szükséged hozzá, amit megtalálsz webshopunkban!

Elektromos autó töltő kiépítése

Egy elektromos töltőállomás kiépítése jó döntés, akár otthon, akár a vállalkozásod helyszínén. Bár közterületeken is egyre több elektromos töltőállomás üzemel szerte az országban, érdemes saját megoldást is biztosítani a villanyautó töltés folyamatára.

Egy elektromos autó fali töltő használata egyszerű, a végeredmény pedig magáért beszél: kényelmessé teszi a töltést, miközben hatékony és gyors megoldást biztosít.

Ha elektromos autó töltő kiépítése érdekel, nézd meg weboldalunkat!

Elektromos autó kiegészítők

A villanyautózáshoz különböző elektromos autó kiegészítők is szükségesek, amelyek otthon, a munkahelyen vagy akár hosszabb utazások során is segítségedre lesznek.

Ezek a legfontosabb elektromos autó kiegészítők, amikre szükséged lesz, ha a villanyautózás mellett döntesz:

  • Elektromos autó töltőkábel – Type 1 töltő vagy Type 2 töltőkábel
  • Hordozható töltők
  • Fali töltők
  • Töltőoszlopok
  • Egyenáramú töltők
  • Egyéb kiegészítők és villanyszerelési termékek

Nálunk minden fontos kiegészítőt megtalálsz!