Fali töltők

Az elektromos autóhoz otthonra vagy a társasház mélygarázsába fali töltő is dukál. Széles választékban, több árfekvésben, okos funkciókkal kínáljuk számodra a töltőket.

Mind a(z) 34 találat megjelenítve

Elektromos autó fali töltő telepítés

Hazaértél és töltőre tennéd az autód? Az elektromos autó töltése otthon is lehetséges! Ez a szükségszerű művelet legkönnyebben egy otthoni fali töltő telepítése után végezhető el nap mint nap.

A fali töltő az otthoni hálózatra csatlakozik, ezzel hatékony és kényelmes töltési lehetőséget biztosít az otthoni töltéshez. Amíg te otthon pihensz, elektromos autód is töltődik, így újult erővel indulhattok neki a következő kalandnak!

Fali töltő telepítés kapcsán felmerülő kérdésekkel fordulj hozzánk!

E-autó fali töltő típusok

Többféle e-autó fali töltő létezik, ezért nem is kérdés, hogy nálunk is széles választékban megtalálod őket! Wallbox töltő, Heidelberg fali töltő és még számos fali elektromos autó töltő vár kínálatunkban! Fontos azonban, hogy vásárlás előtt tájékozódj, hogy az adott töltő megfelelő-e számodra.

3 fázisú fali töltő, 22kw fali töltő vagy fali töltő 11kw változatban? Webáruházunkban számos változat közül választhatsz. Találd meg a neked legmegfelelőbbet és töltsd az autód kényelmesen, otthon!

Fali elektromos autó töltő telepítéssel kapcsolatos kérdésed van? Kérj tőlünk segítséget!

Otthoni fali töltő

Az otthoni villanyautó fali töltő nem csak a praktikus szempontoknak felel meg. Ezek a darabok esztétikus formatervezésüknek köszönhetően nem feltűnőek, így bármelyik garázsban jól mutatnak.

Egyes fali töltő típusok okos funkciókkal lettek felszerelve, hogy az elektromos autó töltése otthon még egyszerűbb és gördülékenyebb legyen. A töltő irányítását egyszerűsíti az alkalmazás, amellyel többek között ki- és bekapcsolhatjuk az eszközt, elindíthatjuk a töltést.

Mostantól az elektromos autó töltése otthon is gyerekjáték!