fbpx

Rólunk

Főoldal > Rólunk

Rólunk

Családi vállalkozás

2017-ben alapított elektromos autózásról szóló családi vállalkozásunk mesterpárosa: Bagaméry Zoltán műszaki oktató, aki 20 évnyi tapasztalattal a szakmai bázist biztosítja. Barczi Veronika jogászként a kommunikációért, menedzsmentért, márkaépítésért felelős. Szeretjük az elektromos autókat és hisszük, hogy ez a technológia a jelenleg elérhető megoldások közül a legjobb, egyben befektetés is a jövőbe. Célunk, hogy olyan tudást adjunk át Neked, amellyel felvértezve megfontolt és tudatos fogyasztói döntést hozhatsz. A mi életünkbe már sok-sok jó változást hozott az elektromos autó, LEGYEN A TE ÉLETEDNEK IS RÉSZE! Nem mindegy, mi(t) hajt(asz)! Az elektromos autó az értékrended tükre! Abban segítjük a meglévő és leendő villanyautósokat, hogy a gondolat első felmerülésétől támogatjuk őket egészen addig, amíg már élvezhetik a zöld autózás és a biztonságos és gyors töltés eredményeit otthon. Miért minket válassz? Mert a kkv-k személyességével és hozzáértésével megelőzzük a nagy cégeket, bennünk megbízható, odaadó, rugalmas és gyors partnerre találsz.
Megbízhatóság 100%
Szakmai tapasztalat 100%
Referenciák 100%
Counter Left Image

ELEKTROMOS AUTÓK

Az értékrended tükre!

LEGYEN A TE ÉLETEDNEK IS RÉSZE EZ AZ ÉLMÉNY! LEGYEN A TE ÉLETEDNEK IS RÉSZE EZ AZ ÉLMÉNY! MERT NEM MINDEGY MI(T) HAJT(ASZ)!
350 TELEPÍTETT TÖLTŐ
20 ÉVES TAPASZTALAT
800 ELÉGEDETT ÜGYFÉL

EGY FALI TÖLTŐ AKÁR ÉVTIZEDEKEN ÁT SZOLGÁLHATJA AZ OTTHONTÖLTÉS KÉNYELMÉT
Köszönöm a szerelést, ajánlatot és a kiemelt vevőfókuszú támogatást.

K. Csaba

boldog PHEV tulajdonos Szentendréről

E-mail-ben feltett kérdéseimre Bagaméry úr személyesen válaszolt szóban, telefonon keresztül, így részletesen sikerült választ kapnom kérdéseimre. Tippeket is kaptam, ezek be is váltak. Vele mindig jó és hasznos értekezni.

G.Á.

AZ MX30 TÖLTÉSE MOST MÁR JÓ KEZEKBEN VAN!

Minden rendben működik, vizuális élmény lemennem a garázsunkba. Köszönöm szépen a munkát.
Itthon sajnos nem futok bele gyakran ilyen minőségi kivitelezésbe és szolgáltatásba.

H. Péter

Egy Hyundai Kona Electric új és boldog tulajdonosaként fordultam a cég munkatársaihoz elektromos fali töltő ügyében. Nagyon hálás vagyok a sokrétű és precíz segítségükért, amely lehetővé tette, hogy a családi házunkban egy tőlük vásárolt, előre felszerelt fali töltőberendezéssel tudtam fogadni az autót. A kapcsolatunk során minden szakmai kérdésemre választ kaptam, és azóta is hasznos információkhoz jutok az elektromos akadémiájuk révén. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a őket hasonló ügyekben.

DR. VÖRÖS KÁROLY

állatorvos, Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékének klinikus professzora

Minden úgy kezdődött, hogy tönkrement az autóm. A javítás befejezéséig szükségem volt egy új kocsira. Zoli és Vera az első pillanattól sokat segítettek a döntéshozatalban, a megfelelő modell kiválasztásában, később pedig a töltési kérdésekben. Az új autó messze felülmúlta a várakozásaimat, köszönöm, hogy felkészülten vághattam bele ebbe a kalandba! Ha lelkiismeretes és teljes odafigyeléssel, odaadással dolgozó partnereket kerestek, nem fogtok bennük csalódni.

SCHALLINGER RICHÁRD

EGY BOLDOG ELEKTROMOS AUTÓ TULAJDONOS

Kiváló szolgáltatás, segítőkész munkatársak, igazi partner! Jó szívvel ajánlom.

H. Gábor

Szeretném a magam és kollégáim nevében megköszönni a konferenciánkon való részvételét! Nem tudom, mennyire volt Önnek érzékelhető, de hatalmas sikere volt az előadásnak. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett utólag, még másnap is. Hasznosnak és érdekesnek ítélték a kollégák. Így hát még egyszer köszönjük!

W. József