fbpx

Rólunk

Főoldal > Rólunk

Az elektromos autózás varázsa, technológiája 2016-ban ragadott minket magával. Cégünk szakmai vezetője Bagaméry Zoltán, aki több mint 20 éve oktatja az autóipar szereplőit (elsősorban az autószerelőket) az egyes autómárkák legfontosabb újdonságaira, legtöbbször diagnosztikára és az autóipar szoftveres ismeretekre.

Hisszük és űzzük is villanyautózást, igyekszünk testközelből megismerni az elektromos autókat. Töltőket, kábeleket forgalmazunk és telepítünk 2017 óta, vállaljuk az ehhez kapcsolódó villanyszerelési munkálatok kivitelezését is. Webshopunkban kínálatunkat olyan gyártók készülékeiből állítjuk össze, amelyeket mi magunk is nyugodt szívvel használunk autóinkhoz.

Hitvallásunk: Olyan vállalkozást építünk, amely nem csupán kereskedik. Tudást és támogatást, ezáltal magabiztosságot adunk ügyfeleinknek, megkönnyítjük a villanyautóra váltást. Számíthatsz az őszinteségünkre és a nyíltságunkra: azt a terméket fogjuk ajánlani, ami a leginkább kiszolgálja az érdekeidet, nem tukmálunk feleslegesen. 100%-ban magyar tulajdonú kkv-ként nem szállunk be a multinacionális vállalatok árversenyébe, nem, nem mi vagyunk a legeslegolcsóbbak. Nálunk olyan minőséget, támogatást, kiszolgálást és hosszú távú odafigyelést kapsz, amellyel gondtalan lesz a villanyautózás. Arra törekszünk, hogy a mi termékeink 10-15 év múlva is kiszolgálják boldog tulajdonosaikat.

Miben tudunk segíteni?

Ingyenes információs anyagokkal állunk rendelkezésedre.

  • Elektromos autó Akadémia Youtube csatornáján egy-egy autó típust vagy terméket mutatunk be https://www.youtube.com/c/elektromos-auto-akademia
  • Blogbejegyzéseinkben és FB oldalunkon érdekességekről adunk hírt https://www.facebook.com/elektromosautoakademia
  • Hírleveleinkben havonta kb. 2 alkalommal hosszabban foglalunk össze egy-egy fontos villanyautós témát, érdemes feliratkoznod.
  • Több száz boldog villanyautósnak írtunk pályázatot az elmúlt években. Amint újra megnyílik ez a lehetőség, természetesen mi készen állunk.

https://www.elektromosauto-palyazat.hu/

Megbízhatóság 100%
Szakmai tapasztalat 100%
Referenciák 100%
Gábor OlcsváriGábor Olcsvári
15:47 25 May 24
Balázs MenyhártBalázs Menyhárt
12:18 14 May 24
JánosJános
19:23 03 May 24
Pályázatírástól a szaktanácsadáson keresztül a fali töltőig minden... Minden nagyon magas fokon, kifogástalan kommunikációval, kifogástalan hozzáállással és rugalmassággal!
Gábor HorváthGábor Horváth
20:53 20 Apr 24
Nagyon segítőkész, részletes és kimerítő válasz minden kérdésre.
Ferenc VerrasztóFerenc Verrasztó
10:51 17 Apr 24
Csillagos 5-ös! Nagyon kedves, barátságos ügyfél kezelés. Tudás és tapasztalat helyben. Csak ajánlani tudom. 👍👍👍
Ivan SzekelyIvan Szekely
11:39 10 Apr 24
Legutóbb egy olyan webinárt hallgattam meg az elektromos autók hatótávjával kapcsolatban ami számomra sok meglepetést tartalmazott. A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a méregdrága un. prémium márkák elektromosai hatótávban nem olyan nagyok, mint árban, összehasonlítva a kisebb autógyártók hatótávját és az árakat. Ezen túl, a különféle otthoni töltési lehetőségekkel, eszközökkel kapcsolatos YouTube videóik is nagyon informatívak.
Péter MagaPéter Maga
08:30 08 Apr 24
Telefonon kerestem fel a céget plug-in hibrid töltésével kapcsolatos kérdéseimmel. Nagyon segítőkész hozzáállással találkoztam.
Balázs TóthBalázs Tóth
14:01 18 Mar 24
Gyors, kedves, alapos tájékoztatást kaptam
Profi csapat évek óta dolgozunk velük együtt, megbízható korrekt partnerek, csak ajánlani tudjuk őket.www.villamgyors.hucsapata nevében.
sun sunsun sun
12:17 15 Jan 24
Nagyon segítőkészek, maximálisan elégedett vagyok.
Andrea FodorAndrea Fodor
04:32 14 Jan 24
Ha elektromos autóval kapcsolatos kérdésem van, nem kérdés, hogy Zolihoz és Verához fordulok. Felkészültek, hitelesek, kedvesek.
Attila GasparAttila Gaspar
07:04 29 Dec 23
Segítőkészség és elhivatottság. Azt hiszem ez a két szó jut eszembe először a szolgáltatásról. Hosszú évek tapasztalata és egy családi vállalkozás emberközelisége egészen szuper kombinációt eredményezett. Tedd próbára őket egy ajánlatkéréssel!
J ZsJ Zs
10:28 21 Dec 23
Gyors és nagyon kedves kiszolgálás. A termék átvétele során rengeteg hasznos tanácsot is kaptam. A szakmai hozzáértés is lenyűgöző. Örülök, hogy itt vásároltam.
Dóra ZentaiDóra Zentai
06:59 17 Nov 23
Szakértői segítségnyújtás az elektromos autózással kapcsolatban.
Zsolt HegedűsZsolt Hegedűs
16:20 26 Oct 23
Kedves, segítőkész, hozzáértő csapat. Egy nem tőlük vásárolt töltővel volt gondom, de gyorsan segítettek a hiba feltárásában.
profiablakprofiablak
15:19 22 Oct 23
Adam AroldAdam Arold
19:28 21 Oct 23
Néhány napja volt egy tesztvezetésem. Sokat tanultam az elektromos autók működéséről általában, nagyon informatívak voltak. Nem tudom őket eléggé ajánlani!
Egon CsaplárEgon Csaplár
07:04 27 Sep 23
Tibor TakácsTibor Takács
14:17 25 Sep 23
Benedek TóthBenedek Tóth
09:34 25 Sep 23
Tamás HermanutzTamás Hermanutz
07:43 25 Sep 23
Mielőtt villanyautós lettem, elkezdtem a témában információt gyűjteni. Az elérhető tájékoztató anyagok, videók nagyon sokat segítettek, hasznosak. Ajánlom őket!
Anikó DobóAnikó Dobó
06:55 25 Sep 23
Elektromos autók felkészült, tapasztalt szakértői Veronika és Zoltán. Minden ezzel kapcsolatos kérdésben számíthatunk rájuk. Mi nekik köszönhetjük, hogy sikerült elektromos autót vásárolnunk és azóta sem bántuk meg!!! A kiegészítő felszerelést is átbeszélés után tőlük rendeltük meg. További kitartást, egészséget kívánok munkájukhoz!!!
Gabor EgryGabor Egry
07:16 24 Sep 23
Üdvözlöm !Szeretném megkérdezni, hogy otthon töltésnél tudom e a volt éjszakai áramot, amit most átneveztek ( nem a H tarifáról beszélek) a kocsimat tölteni. A töltője 1 fázis, 10A.Amiben bizonytalan vagyok, hogy ez a rendszer amit tavaly bevezetett az EON nappal is ad rendszertelen időközönként áramot. Lehet éjszaka sem folytonosan.Ebben az esetben nem károsítja e az akkumlátort sz egy töltési ciklus alatti ki, be kapcsolás ?Köszönettel : Egry Gábor
Miklós LukácsMiklós Lukács
17:41 23 Sep 23
Egy őszinte, kedves, segítőkész párost ismertem meg személyükben, akiknél nem a nyerészkedés a fő szempont, hanem a vásárló megelégedettsége. Nem kínai, hanem európai készülékeket telepítenek, illetve forgalmaznak amihez egyszerűbb az alkatrész pótlás hiba esetén. Ez is igazolja, hogy náluk az én problémám megoldása is fontos.
Mariann HaagMariann Haag
07:53 18 Sep 23
Mikor először megfogant az ötlet, hogy szeretnénk egy elektromos autót, eléggé elveszetten kutattam információk után. A B-Mobility Solutions Kft. egy ismerő ajánlotta. Első körben az általuk készített tájékoztatót olvastuk végéig, ami alaposan, számokkal alátámasztva mutatja be az elektromos autózást. Majd minden kérdésemre, türelmesen, segítőkészen válaszoltak. A vásárlás után két fogyasztásmérővel ellátott dobozt is rendeltem tőlük, felszereléssel. A töltődobozok pontosan, az ígért időre érkeztek. A villanyszerelő pedig extra rövid határidőn belül adott nekünk időpontot a bekötésre. Az adott napon pontosan érkezett, és elvégezte a munkát.Ritka manapság, hogy egy cég ennyire profin, érthetően segít a tanácstalan vásárlóknak! Bátran merem ajánlani Verát és Zolit, ha már van elektromos autó, azért, ha pedig nincsen, akkor garantáltan a legalaposabb tájékoztatást adják!
Counter Left Image

ELEKTROMOS AUTÓK

Az értékrended tükre!

LEGYEN A TE ÉLETEDNEK IS RÉSZE EZ AZ ÉLMÉNY! LEGYEN A TE ÉLETEDNEK IS RÉSZE EZ AZ ÉLMÉNY! MERT NEM MINDEGY MI(T) HAJT(ASZ)!
350 TELEPÍTETT TÖLTŐ
20 ÉVES TAPASZTALAT
800 ELÉGEDETT ÜGYFÉL

EGY FALI TÖLTŐ AKÁR ÉVTIZEDEKEN ÁT SZOLGÁLHATJA AZ OTTHONTÖLTÉS KÉNYELMÉT
Köszönöm a szerelést, ajánlatot és a kiemelt vevőfókuszú támogatást.

K. Csaba

boldog PHEV tulajdonos Szentendréről

E-mail-ben feltett kérdéseimre Bagaméry úr személyesen válaszolt szóban, telefonon keresztül, így részletesen sikerült választ kapnom kérdéseimre. Tippeket is kaptam, ezek be is váltak. Vele mindig jó és hasznos értekezni.

G.Á.

AZ MX30 TÖLTÉSE MOST MÁR JÓ KEZEKBEN VAN!

Minden rendben működik, vizuális élmény lemennem a garázsunkba. Köszönöm szépen a munkát.
Itthon sajnos nem futok bele gyakran ilyen minőségi kivitelezésbe és szolgáltatásba.

H. Péter

Egy Hyundai Kona Electric új és boldog tulajdonosaként fordultam a cég munkatársaihoz elektromos fali töltő ügyében. Nagyon hálás vagyok a sokrétű és precíz segítségükért, amely lehetővé tette, hogy a családi házunkban egy tőlük vásárolt, előre felszerelt fali töltőberendezéssel tudtam fogadni az autót. A kapcsolatunk során minden szakmai kérdésemre választ kaptam, és azóta is hasznos információkhoz jutok az elektromos akadémiájuk révén. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a őket hasonló ügyekben.

DR. VÖRÖS KÁROLY

állatorvos, Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékének klinikus professzora

Minden úgy kezdődött, hogy tönkrement az autóm. A javítás befejezéséig szükségem volt egy új kocsira. Zoli és Vera az első pillanattól sokat segítettek a döntéshozatalban, a megfelelő modell kiválasztásában, később pedig a töltési kérdésekben. Az új autó messze felülmúlta a várakozásaimat, köszönöm, hogy felkészülten vághattam bele ebbe a kalandba! Ha lelkiismeretes és teljes odafigyeléssel, odaadással dolgozó partnereket kerestek, nem fogtok bennük csalódni.

SCHALLINGER RICHÁRD

EGY BOLDOG ELEKTROMOS AUTÓ TULAJDONOS

Kiváló szolgáltatás, segítőkész munkatársak, igazi partner! Jó szívvel ajánlom.

H. Gábor

Szeretném a magam és kollégáim nevében megköszönni a konferenciánkon való részvételét! Nem tudom, mennyire volt Önnek érzékelhető, de hatalmas sikere volt az előadásnak. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett utólag, még másnap is. Hasznosnak és érdekesnek ítélték a kollégák. Így hát még egyszer köszönjük!

W. József