Legrand Green’Up Access 16 Amperes aljzat hibrid és elektromos autók töltéséhez

(6 vásárlói értékelés)

31 623 Ft ÁFÁVAL

24.900 Ft + ÁFA

KÉSZLETEN

Iránytű az elektromos autózáshoz című e-könyvünket ajándékba kapod ehhez a termékhez is!

 • Kifejezetten hibrid (PHEV) és elektromos autók töltésére tervezték
 • Bírja a rendszeren, több órán át tartó töltést
 • Időtálló kialakítás, ezüst bevonatú érintkezőkkel
 • Csavaros belső csatlakozások
 • Mellékelt tartó a konnektoros töltő felakasztásához
 • Akár 16 Amperes töltéshez is használható
 • IP 55 – IK 08 védelem
 • Falon kívüli kivitel
Javasolt kiegészítő termékek
15 988 Ft ÁFÁVAL
Legrand RX3 áram-védőkapcsoló (FI-relé) 2P, 40A, 30 mA, A típus
17 656 Ft ÁFÁVAL
Legrand RX3 kismegszakító 1P C16 6kA
1 623 Ft ÁFÁVAL
12 573 Ft ÁFÁVAL
24 130 Ft ÁFÁVAL
Cikkszám: 90472 Kategóriák: , ,

Leírás

A hagyományos otthoni aljzatok max. 10 Amperes, rövid ideig (pl. porszívózás, hajszárítás) tartó terhelésre vannak tervezve. Így ezek a konnektorok sokáig nem bírják a hibrid vagy elektromos autók töltésével járó nagy áramerősséget. Idővel melegedni kezdenek, amely a legrosszabb esetben tűz keletkezéséhez is vezethet!

Javasolt, hogy a fali aljzat (konnektor) tápellátása közvetlenül az elosztószekrényből, külön leágazás kialakításával történjen. Különálló vagy kombinált A, B vagy HPi típusú áram-védőkapcsoló (másnéven FI-relé) beépítése ajánlott. Az aljzat felszerelését és elektromos bekötését villanyszerelővel javasolt elvégeztetni. Javasolt legalább 3×2,5 mm2-es kábel használata az elosztódoboz és a Legrand aljzat között. Javasolt telepítési magasság: 1,3 m.

Megfelel az IEC 60884-1 szabványnak.

 

Letölthető dokumentumok:

Legrand katalógus 163. oldala

Bekötési segédlet

Műszaki adatok (angol)

Tanúsítvány

Legrand Green’Up prospektus

Legrand Green’Up Access 16 Amperes aljzat hibrid és elektromos autók töltéséhez termékről 6 értékelés

 1. Hlatky János (megerősített tulajdonos)

  Alapvetően mutatós, jó termék, eltekintve az árától, amit kicsit magasnak tartok. /de hát Legrand…/ Egy negatívum: most télen, fagyban elég nehéz a rápattintott fedelet alulról kinyitni, kesztyűben szinte lehetetlen.
  A mellékelt tartóra egy az egyben csak rátenni lehet a Zencar töltőmet, ill. annak akasztórészébe be kellett fűznöm egy madzagot. és így lógatom.

 2. dr. Molnár Antal (megerősített tulajdonos)

  Könnyen és biztonságosa felszerelhető az aljzat. Sajnos a fedelet csak akkor lehet lecsukni a csatlakoztatott villásdugónál, ha a dugó merőleges kábel kivezetéssel rendelkezik. Természetesen ez nem az aljzat hibája, hanem a töltőnél kell ilyen jellegű dugónak lenni. ( Én egy ZENCAR 6-16 A / Type 2 / 3,7 kW konnektoros otthoni töltővel rendelkezem, ezen a villásdugó egyenes, persze így is használható, csak a fedelet nem lehet teljesen ráhajtani.)

 3. Erdélyi Zsolt (megerősített tulajdonos)

  Lassan két éve használom. Masszív, megbízható szerkezet, reális áron. Természetesen ennél is fontos a megfelelő szerelés, vezetékelés.

 4. Misu (megerősített tulajdonos)

  Tökéletesen működik, két helyszínen is ilyet használunk. Semmi gond vele.

 5. Iváncsics Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Gyors és korrekt ügymenet. A szakmai segítségnyújtás nagyon hasznos volt.

 6. Ros (megerősített tulajdonos)

  Rendben van a termék. Mivel téglalap alakú, ezért a korábban használt fogyasztás mérő nem ment bele. De találtam hozzá olyat, ami passzol. A fedlapja nehezen pattan ki és be, viszont mivel esőtől védett helyen van, nem csukom le kattanásig.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ivan SzekelyIvan Szekely
11:39 10 Apr 24
Legutóbb egy olyan webinárt hallgattam meg az elektromos autók hatótávjával kapcsolatban ami számomra sok meglepetést tartalmazott. A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a méregdrága un. prémium márkák elektromosai hatótávban nem olyan nagyok, mint árban, összehasonlítva a kisebb autógyártók hatótávját és az árakat. Ezen túl, a különféle otthoni töltési lehetőségekkel, eszközökkel kapcsolatos YouTube videóik is nagyon informatívak.
Péter MagaPéter Maga
08:30 08 Apr 24
Telefonon kerestem fel a céget plug-in hibrid töltésével kapcsolatos kérdéseimmel. Nagyon segítőkész hozzáállással találkoztam.
Balázs TóthBalázs Tóth
14:01 18 Mar 24
Gyors, kedves, alapos tájékoztatást kaptam
Profi csapat évek óta dolgozunk velük együtt, megbízható korrekt partnerek, csak ajánlani tudjuk őket.www.villamgyors.hucsapata nevében.
sun sunsun sun
12:17 15 Jan 24
Nagyon segítőkészek, maximálisan elégedett vagyok.
Andrea FodorAndrea Fodor
04:32 14 Jan 24
Ha elektromos autóval kapcsolatos kérdésem van, nem kérdés, hogy Zolihoz és Verához fordulok. Felkészültek, hitelesek, kedvesek.
Attila GasparAttila Gaspar
07:04 29 Dec 23
Segítőkészség és elhivatottság. Azt hiszem ez a két szó jut eszembe először a szolgáltatásról. Hosszú évek tapasztalata és egy családi vállalkozás emberközelisége egészen szuper kombinációt eredményezett. Tedd próbára őket egy ajánlatkéréssel!
J ZsJ Zs
10:28 21 Dec 23
Gyors és nagyon kedves kiszolgálás. A termék átvétele során rengeteg hasznos tanácsot is kaptam. A szakmai hozzáértés is lenyűgöző. Örülök, hogy itt vásároltam.
Dóra ZentaiDóra Zentai
06:59 17 Nov 23
Szakértői segítségnyújtás az elektromos autózással kapcsolatban.
Zsolt HegedűsZsolt Hegedűs
16:20 26 Oct 23
Kedves, segítőkész, hozzáértő csapat. Egy nem tőlük vásárolt töltővel volt gondom, de gyorsan segítettek a hiba feltárásában.
profiablakprofiablak
15:19 22 Oct 23
Adam AroldAdam Arold
19:28 21 Oct 23
Néhány napja volt egy tesztvezetésem. Sokat tanultam az elektromos autók működéséről általában, nagyon informatívak voltak. Nem tudom őket eléggé ajánlani!
Egon CsaplárEgon Csaplár
07:04 27 Sep 23
Tibor TakácsTibor Takács
14:17 25 Sep 23
Benedek TóthBenedek Tóth
09:34 25 Sep 23
Tamás HermanutzTamás Hermanutz
07:43 25 Sep 23
Mielőtt villanyautós lettem, elkezdtem a témában információt gyűjteni. Az elérhető tájékoztató anyagok, videók nagyon sokat segítettek, hasznosak. Ajánlom őket!
Anikó DobóAnikó Dobó
06:55 25 Sep 23
Elektromos autók felkészült, tapasztalt szakértői Veronika és Zoltán. Minden ezzel kapcsolatos kérdésben számíthatunk rájuk. Mi nekik köszönhetjük, hogy sikerült elektromos autót vásárolnunk és azóta sem bántuk meg!!! A kiegészítő felszerelést is átbeszélés után tőlük rendeltük meg. További kitartást, egészséget kívánok munkájukhoz!!!
Gabor EgryGabor Egry
07:16 24 Sep 23
Üdvözlöm !Szeretném megkérdezni, hogy otthon töltésnél tudom e a volt éjszakai áramot, amit most átneveztek ( nem a H tarifáról beszélek) a kocsimat tölteni. A töltője 1 fázis, 10A.Amiben bizonytalan vagyok, hogy ez a rendszer amit tavaly bevezetett az EON nappal is ad rendszertelen időközönként áramot. Lehet éjszaka sem folytonosan.Ebben az esetben nem károsítja e az akkumlátort sz egy töltési ciklus alatti ki, be kapcsolás ?Köszönettel : Egry Gábor
Miklós LukácsMiklós Lukács
17:41 23 Sep 23
Egy őszinte, kedves, segítőkész párost ismertem meg személyükben, akiknél nem a nyerészkedés a fő szempont, hanem a vásárló megelégedettsége. Nem kínai, hanem európai készülékeket telepítenek, illetve forgalmaznak amihez egyszerűbb az alkatrész pótlás hiba esetén. Ez is igazolja, hogy náluk az én problémám megoldása is fontos.
Mariann HaagMariann Haag
07:53 18 Sep 23
Mikor először megfogant az ötlet, hogy szeretnénk egy elektromos autót, eléggé elveszetten kutattam információk után. A B-Mobility Solutions Kft. egy ismerő ajánlotta. Első körben az általuk készített tájékoztatót olvastuk végéig, ami alaposan, számokkal alátámasztva mutatja be az elektromos autózást. Majd minden kérdésemre, türelmesen, segítőkészen válaszoltak. A vásárlás után két fogyasztásmérővel ellátott dobozt is rendeltem tőlük, felszereléssel. A töltődobozok pontosan, az ígért időre érkeztek. A villanyszerelő pedig extra rövid határidőn belül adott nekünk időpontot a bekötésre. Az adott napon pontosan érkezett, és elvégezte a munkát.Ritka manapság, hogy egy cég ennyire profin, érthetően segít a tanácstalan vásárlóknak! Bátran merem ajánlani Verát és Zolit, ha már van elektromos autó, azért, ha pedig nincsen, akkor garantáltan a legalaposabb tájékoztatást adják!