Töltő telepítés

A biztonságos és előírásoknak megfelelő töltési megoldás kialakításához kérje szakembereink segítségét. Az elektromos autó töltők telepítése specifikus ismereteket igényel, azokra külön előírások vonatkoznak. Szakképzett villanyszerelő kollégáink minden szükséges ismerettel rendelkeznek ahhoz, hogy elektromos vagy hibrid autójának töltése a lehető legbiztonságosabb lehessen. Villanyszerelőink a biztonságos konnektoros töltési megoldás kialakításától, a fali töltők felszerelésén át akár a nagyteljesítményű egyenáramú (DC) töltőállomások telepítéséig minden hasonló jellegű munkát vállalnak. Villanyszereléssel kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal.
Ezenkívül telepítőink beüzemelik és lepróbálják a töltőt, szükség esetén érintésvédelmi vizsgálatot végeznek és felprogramozzák, beállítják az okos töltőt.

Összesen 1 találat

Elektromos autó fali töltő telepítés

Hazaértél és töltőre tennéd az autód? Az elektromos autó töltése otthon is lehetséges! Ez a szükségszerű művelet legkönnyebben egy otthoni fali töltő telepítése után végezhető el nap mint nap.

A fali töltő az otthoni hálózatra csatlakozik, ezzel hatékony és kényelmes töltési lehetőséget biztosít az otthoni töltéshez. Amíg te otthon pihensz, elektromos autód is töltődik, így újult erővel indulhattok neki a következő kalandnak!

Fali töltő telepítés kapcsán felmerülő kérdésekkel fordulj hozzánk!