OBDLink MX+ Bluetooth

83 820 Ft ÁFÁVAL

KÉSZLETEN

66.000 Ft + ÁFA

Márkafüggetlen, iOS-es, Androidos és Windows-os applikációkkal is könnyen használható, praktikus.

Le lehet kérdezni az akkumulátor általános állapotát (SOH), hőmérsékletét, a cellák feszültségét és a töltési paramétereket. Autótípusonként különböző applikációk javasoltak – ha kérdésed van, ebben is szívesen segítünk.

Cikkszám: OBDLINKMX+ Kategória:

Leírás

Az OBDLink MX+ Bluetooth az egyetlen Bluetooth-os OBD olvasó, amely kompatibilis az iPhone okostelefonokkal.

Ez az egyszerűen használható és megfizethető eszköz az iOS-es, Androidos vagy Windowsos okostelefonod vagy notebookod diagnosztikai központtá változtatja. Az MX+ Bluetooth támogatja az összes OBD-II jogszabályi protokollt, ezért működik különböző kontinenseket gyártott személygépkocsikkal és könnyű teherautókkal. Támogatja az EOBD-t, a JOBD-t és az OBD-II összes többi nemzetközi változatát is.

Főbb jellemzők

  • Élő valós idejű megfigyelés a mobil eszközön (Bluetooth)
  • Az OBD-II kompatibilis járművek széles körű lefedettsége
  • A leggyorsabb Bluetooth OBD adapter a világon (akár 300%-kal gyorsabb, mint a versenytársaké)
  • Beolvassa a diagnosztikai kódokat és a javításhoz szükséges kritikus információkat
  • Az egyedi biztonsági rendszer kiküszöböli az illetéktelen hozzáférés veszélyét
  • A TouchScan diagnosztikai szoftver a csomag része
  • Kompatibilis az ELM327 készlettel, a harmadik féltől származó alkalmazásokkal való átjárhatóság érdekében
  • Automatikus alvás és ébresztés

Gyors és biztonságos

A készülék telepítése átlagosan 3 percig tart. A hátoldalon található gomb megkönnyíti és biztonságossá teszi a csatlakozási folyamatot. Az MX+ Bluetooth fejlett módszereket alkalmaz a kommunikációs kapcsolat védelmére a gyenge kapcsolat elkerülése érdekében. Egy potenciális hackernek fizikai hozzáféréssel kell rendelkeznie az eszközhöz, hogy csatlakozhasson hozzá.

Paraméterek és specifikációk:

Támogatott autók:

Európai járművek (benzinmotor) 2000 után gyártott
Európai járművek (dízelmotor) 2003 után gyártott
Ázsiai járművek 2000 után gyártott
Amerikai járművek 1996 után gyártott
Könnyű teherautók (szállítások) 1996 után gyártott

Támogatott diagnosztikai protokollok:

Az OBDLink MX+ támogatja az összes jogszabály által jóváhagyott OBD-II protokollt, beleértve az EOBD-t, a JOBD-t és az összes nemzeti változatot
ISO 15765-4 (CAN protokoll)
ISO 14230-4 (Keyword Protocol 2000)
ISO 9141-2 (Ázsia-Európa és Chrysler járművek)
J1850 VPW (GM márkájú járművek)
J1850 PWM (amerikai Ford járművek)

Eszköz támogatás:

Az eszköz megvásárlásával ingyenesen letölthető az OBDLink alkalmazás iPhone-ra, iPad-re, iPod Touch-ra és Androidra.
Tucatnyi harmadik féltől származó alkalmazással (3rd party app) is használható.

 

3 ÉV GARANCIÁVAL!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OBDLink MX+ Bluetooth” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Attila GasparAttila Gaspar
07:04 29 Dec 23
Segítőkészség és elhivatottság. Azt hiszem ez a két szó jut eszembe először a szolgáltatásról. Hosszú évek tapasztalata és egy családi vállalkozás emberközelisége egészen szuper kombinációt eredményezett. Tedd próbára őket egy ajánlatkéréssel!
J ZsJ Zs
10:28 21 Dec 23
Gyors és nagyon kedves kiszolgálás. A termék átvétele során rengeteg hasznos tanácsot is kaptam. A szakmai hozzáértés is lenyűgöző. Örülök, hogy itt vásároltam.
Dóra ZentaiDóra Zentai
06:59 17 Nov 23
Szakértői segítségnyújtás az elektromos autózással kapcsolatban.
Zsolt HegedűsZsolt Hegedűs
16:20 26 Oct 23
Kedves, segítőkész, hozzáértő csapat. Egy nem tőlük vásárolt töltővel volt gondom, de gyorsan segítettek a hiba feltárásában.
profiablakprofiablak
15:19 22 Oct 23
Adam AroldAdam Arold
19:28 21 Oct 23
Néhány napja volt egy tesztvezetésem. Sokat tanultam az elektromos autók működéséről általában, nagyon informatívak voltak. Nem tudom őket eléggé ajánlani!
Egon CsaplárEgon Csaplár
07:04 27 Sep 23
Tibor TakácsTibor Takács
14:17 25 Sep 23
Benedek TóthBenedek Tóth
09:34 25 Sep 23
Tamás HermanutzTamás Hermanutz
07:43 25 Sep 23
Mielőtt villanyautós lettem, elkezdtem a témában információt gyűjteni. Az elérhető tájékoztató anyagok, videók nagyon sokat segítettek, hasznosak. Ajánlom őket!
Anikó DobóAnikó Dobó
06:55 25 Sep 23
Elektromos autók felkészült, tapasztalt szakértői Veronika és Zoltán. Minden ezzel kapcsolatos kérdésben számíthatunk rájuk. Mi nekik köszönhetjük, hogy sikerült elektromos autót vásárolnunk és azóta sem bántuk meg!!! A kiegészítő felszerelést is átbeszélés után tőlük rendeltük meg. További kitartást, egészséget kívánok munkájukhoz!!!
Gabor EgryGabor Egry
07:16 24 Sep 23
Üdvözlöm !Szeretném megkérdezni, hogy otthon töltésnél tudom e a volt éjszakai áramot, amit most átneveztek ( nem a H tarifáról beszélek) a kocsimat tölteni. A töltője 1 fázis, 10A.Amiben bizonytalan vagyok, hogy ez a rendszer amit tavaly bevezetett az EON nappal is ad rendszertelen időközönként áramot. Lehet éjszaka sem folytonosan.Ebben az esetben nem károsítja e az akkumlátort sz egy töltési ciklus alatti ki, be kapcsolás ?Köszönettel : Egry Gábor
Miklós LukácsMiklós Lukács
17:41 23 Sep 23
Egy őszinte, kedves, segítőkész párost ismertem meg személyükben, akiknél nem a nyerészkedés a fő szempont, hanem a vásárló megelégedettsége. Nem kínai, hanem európai készülékeket telepítenek, illetve forgalmaznak amihez egyszerűbb az alkatrész pótlás hiba esetén. Ez is igazolja, hogy náluk az én problémám megoldása is fontos.
Mariann HaagMariann Haag
07:53 18 Sep 23
Mikor először megfogant az ötlet, hogy szeretnénk egy elektromos autót, eléggé elveszetten kutattam információk után. A B-Mobility Solutions Kft. egy ismerő ajánlotta. Első körben az általuk készített tájékoztatót olvastuk végéig, ami alaposan, számokkal alátámasztva mutatja be az elektromos autózást. Majd minden kérdésemre, türelmesen, segítőkészen válaszoltak. A vásárlás után két fogyasztásmérővel ellátott dobozt is rendeltem tőlük, felszereléssel. A töltődobozok pontosan, az ígért időre érkeztek. A villanyszerelő pedig extra rövid határidőn belül adott nekünk időpontot a bekötésre. Az adott napon pontosan érkezett, és elvégezte a munkát.Ritka manapság, hogy egy cég ennyire profin, érthetően segít a tanácstalan vásárlóknak! Bátran merem ajánlani Verát és Zolit, ha már van elektromos autó, azért, ha pedig nincsen, akkor garantáltan a legalaposabb tájékoztatást adják!