22 kW-os magyar fejlesztésű hordozható töltőberendezés CCS vagy CHAdeMO kábellel

(2 vásárlói értékelés)

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ERRE A TERMÉKRE!

Egyenáramú töltőberendezés, magyar fejlesztés, kiváló minőség, gyártói garancia, 22 kW-os DC töltő

Cikkszám: PROC22 Kategória:

Leírás

Kiváló magyar termék

Tökéletes megoldás, ha rendelkezésre áll a 3×32 Amper, de 22 kW-nál kisebb az autó fedélzeti töltője és gyorsabb töltésre vágysz.

Hosszabb utazásoknál is jól jöhet, ha a közelben csak AC töltési lehetőség van.

Akár munkahelyen, műhelyben is megoldható a töltés.

Nagyobb flotta töltése esetén is kényelmes és praktikus a használata.

Diagnosztikai célokra is tökéletes választás

A több mint 35 éves múlttal rendelkező gyártó hosszútávú fejlesztésének eredménye

Mobil, hordozható töltő, így akár a csomagtartóban is szállítható

Az autó oldali kábele CCS vagy CHAdeMO csatlakozóval is választható

A áramforrás felőli kábele 3 fázisú ipari vagy Type 2-es AC töltőhöz való csatlakozóval is választható

Falra szerelhető kivitel is elérhető

22 kW-os töltést tesz lehetővé, amely a váltakozó áramú töltéshez képest (autótól függően) háromszor-hatszor gyorsabb töltést tesz lehetővé

24 hónap gyártói garancia

Ha kérdésed van, örömmel segítünk!
Igen, szeretnék tájékozódni

Névleges teljesítmény 22 kW

Bemeneti feszültség tartomány 3 x 400 V AC ± 10 % (50 Hz)

Maximális bemeneti áram 3 x 32 A (AC) (beállítható)

Kimeneti feszültség 50 … 500 V DC

Maximális kimeneti áram (DC)60 A

Töltőkábelek CCS (Combo 2) vagy CHAdeMO

Hatásfok 95 %

Beépített védelmek: rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés

Működési hőmérséklet-20 °C … +50 °C

Hordozható / falra szerelhető

Tömeg 33 kg

Méretek 280 x 530 x 280 mm (magasság x szélesség x mélység)

22 kW-os magyar fejlesztésű hordozható töltőberendezés CCS vagy CHAdeMO kábellel termékről 2 értékelés

  1. Kabódi Ferenc

    Évek óta használom! Nagyon szeretem! 1A léptékben szabályozható a maximális áramfelvétel! Ezzel mindenhol is gyorsan tölthetek! Városi AC töltőpontról vagy akár otthoni csatlakozóról! Csak ajánlani tudom!

  2. Kovács Tibor

    Jó ötlet, de nagy hátránya, hogy publikus töltőnél az autó mellett nem célszerű hagyni, az autón belül a kábelek miatt nem lehet hagyni, ha a kocsit bezárva messzebb mennénk az autótól a töltés ideje alatt. Az AC-ról töltés nem az a kategória (még 22 kW-nál se) , hogy “eltöltöm az időt az autóban ülve, vagy körülötte sétálgatva”…

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gábor OlcsváriGábor Olcsvári
15:47 25 May 24
Balázs MenyhártBalázs Menyhárt
12:18 14 May 24
JánosJános
19:23 03 May 24
Pályázatírástól a szaktanácsadáson keresztül a fali töltőig minden... Minden nagyon magas fokon, kifogástalan kommunikációval, kifogástalan hozzáállással és rugalmassággal!
Gábor HorváthGábor Horváth
20:53 20 Apr 24
Nagyon segítőkész, részletes és kimerítő válasz minden kérdésre.
Ferenc VerrasztóFerenc Verrasztó
10:51 17 Apr 24
Csillagos 5-ös! Nagyon kedves, barátságos ügyfél kezelés. Tudás és tapasztalat helyben. Csak ajánlani tudom. 👍👍👍
Ivan SzekelyIvan Szekely
11:39 10 Apr 24
Legutóbb egy olyan webinárt hallgattam meg az elektromos autók hatótávjával kapcsolatban ami számomra sok meglepetést tartalmazott. A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a méregdrága un. prémium márkák elektromosai hatótávban nem olyan nagyok, mint árban, összehasonlítva a kisebb autógyártók hatótávját és az árakat. Ezen túl, a különféle otthoni töltési lehetőségekkel, eszközökkel kapcsolatos YouTube videóik is nagyon informatívak.
Péter MagaPéter Maga
08:30 08 Apr 24
Telefonon kerestem fel a céget plug-in hibrid töltésével kapcsolatos kérdéseimmel. Nagyon segítőkész hozzáállással találkoztam.
Balázs TóthBalázs Tóth
14:01 18 Mar 24
Gyors, kedves, alapos tájékoztatást kaptam
Profi csapat évek óta dolgozunk velük együtt, megbízható korrekt partnerek, csak ajánlani tudjuk őket.www.villamgyors.hucsapata nevében.
sun sunsun sun
12:17 15 Jan 24
Nagyon segítőkészek, maximálisan elégedett vagyok.
Andrea FodorAndrea Fodor
04:32 14 Jan 24
Ha elektromos autóval kapcsolatos kérdésem van, nem kérdés, hogy Zolihoz és Verához fordulok. Felkészültek, hitelesek, kedvesek.
Attila GasparAttila Gaspar
07:04 29 Dec 23
Segítőkészség és elhivatottság. Azt hiszem ez a két szó jut eszembe először a szolgáltatásról. Hosszú évek tapasztalata és egy családi vállalkozás emberközelisége egészen szuper kombinációt eredményezett. Tedd próbára őket egy ajánlatkéréssel!
J ZsJ Zs
10:28 21 Dec 23
Gyors és nagyon kedves kiszolgálás. A termék átvétele során rengeteg hasznos tanácsot is kaptam. A szakmai hozzáértés is lenyűgöző. Örülök, hogy itt vásároltam.
Dóra ZentaiDóra Zentai
06:59 17 Nov 23
Szakértői segítségnyújtás az elektromos autózással kapcsolatban.
Zsolt HegedűsZsolt Hegedűs
16:20 26 Oct 23
Kedves, segítőkész, hozzáértő csapat. Egy nem tőlük vásárolt töltővel volt gondom, de gyorsan segítettek a hiba feltárásában.
profiablakprofiablak
15:19 22 Oct 23
Adam AroldAdam Arold
19:28 21 Oct 23
Néhány napja volt egy tesztvezetésem. Sokat tanultam az elektromos autók működéséről általában, nagyon informatívak voltak. Nem tudom őket eléggé ajánlani!
Egon CsaplárEgon Csaplár
07:04 27 Sep 23
Tibor TakácsTibor Takács
14:17 25 Sep 23
Benedek TóthBenedek Tóth
09:34 25 Sep 23
Tamás HermanutzTamás Hermanutz
07:43 25 Sep 23
Mielőtt villanyautós lettem, elkezdtem a témában információt gyűjteni. Az elérhető tájékoztató anyagok, videók nagyon sokat segítettek, hasznosak. Ajánlom őket!
Anikó DobóAnikó Dobó
06:55 25 Sep 23
Elektromos autók felkészült, tapasztalt szakértői Veronika és Zoltán. Minden ezzel kapcsolatos kérdésben számíthatunk rájuk. Mi nekik köszönhetjük, hogy sikerült elektromos autót vásárolnunk és azóta sem bántuk meg!!! A kiegészítő felszerelést is átbeszélés után tőlük rendeltük meg. További kitartást, egészséget kívánok munkájukhoz!!!
Gabor EgryGabor Egry
07:16 24 Sep 23
Üdvözlöm !Szeretném megkérdezni, hogy otthon töltésnél tudom e a volt éjszakai áramot, amit most átneveztek ( nem a H tarifáról beszélek) a kocsimat tölteni. A töltője 1 fázis, 10A.Amiben bizonytalan vagyok, hogy ez a rendszer amit tavaly bevezetett az EON nappal is ad rendszertelen időközönként áramot. Lehet éjszaka sem folytonosan.Ebben az esetben nem károsítja e az akkumlátort sz egy töltési ciklus alatti ki, be kapcsolás ?Köszönettel : Egry Gábor
Miklós LukácsMiklós Lukács
17:41 23 Sep 23
Egy őszinte, kedves, segítőkész párost ismertem meg személyükben, akiknél nem a nyerészkedés a fő szempont, hanem a vásárló megelégedettsége. Nem kínai, hanem európai készülékeket telepítenek, illetve forgalmaznak amihez egyszerűbb az alkatrész pótlás hiba esetén. Ez is igazolja, hogy náluk az én problémám megoldása is fontos.
Mariann HaagMariann Haag
07:53 18 Sep 23
Mikor először megfogant az ötlet, hogy szeretnénk egy elektromos autót, eléggé elveszetten kutattam információk után. A B-Mobility Solutions Kft. egy ismerő ajánlotta. Első körben az általuk készített tájékoztatót olvastuk végéig, ami alaposan, számokkal alátámasztva mutatja be az elektromos autózást. Majd minden kérdésemre, türelmesen, segítőkészen válaszoltak. A vásárlás után két fogyasztásmérővel ellátott dobozt is rendeltem tőlük, felszereléssel. A töltődobozok pontosan, az ígért időre érkeztek. A villanyszerelő pedig extra rövid határidőn belül adott nekünk időpontot a bekötésre. Az adott napon pontosan érkezett, és elvégezte a munkát.Ritka manapság, hogy egy cég ennyire profin, érthetően segít a tanácstalan vásárlóknak! Bátran merem ajánlani Verát és Zolit, ha már van elektromos autó, azért, ha pedig nincsen, akkor garantáltan a legalaposabb tájékoztatást adják!